perjantai 9. joulukuuta 2016

Luukku 9: Parhaat joululaulut – English Edition

Joulukuun yhdeksäs päivä! Tänään listaan jälleen parhaita joululauluja, mutta tällä kertaa ne ovat englanninkielisiä. Olisin oikeastaan halunnut ylipäänsä vieraskielisiä joululauluja, mutta en oikein löytänyt hyviä muilla kielillä. Luulen, että se johtuu ihan tottumuksista.




Ehdottomasti yksi lempijoululauluistani. Voisin kuunnella tätä ympäri vuoden. Joulu ja Coldplay, mikä muka voi mennä vikaan?



Tähän törmäsin joskus Coca-Colan joulumainoksessa. Tiedättehän, ne missä joulupukki ajelee rekalla ja koko touhuun liittyy jonkin muukin hauska tarina? Joka tapauksessa, tämä biisi on myös sellainen, jota voisin kuunnella ympäri vuoden. Se ei edes kuulosta kovin paljon joululaululta. Sitä kuunnellessa alkaa kuitenkin aina tanssittaa.



En edes tiedä, miten päädyin tätä kuuntelemaan, mutta se on kaunis. Do They Know It's Christmas on muutenkin yksi ihanimmista joululauluista, ja tämä versio on jotenkin erityisen kiva.



Jostain syystä laulan tätä aina kesäkuussa. Ja seuraavan kerran ensilumen aikaan. Michael Bublé laulaa tämän niin kauniisti ja tarttuvasti.





Kaksi edellistä ovat molemmat Napapiirin pikajuna -elokuvasta, joka on yksi joulusuosikeistani. Varsinkin Josh Grobanin Believe on ihana.





Sleeping at Last on nykyään yksi suosikkiartisteistani. En edes tiedä, miten se tapahtui, mutta huomaan päivä toisensa jälkeen kuuntelevani näitä kappaleita uudelleen ja uudelleen. Enkä siis tosiaan puhu pelkästään joululauluista. Jos olette kuunnelleet postauksien loppuun linkkailemiani kappaleita, olette saattaneet pariin jo törmätä.

Tässä ei todellakaan ole kaikkia suosikeitani, mutta niiden listaamiseen voisi mennä vuosisata. Suosikeita tulee muutenkin koko ajan lisää. Eivätkä nämä ole muuten mitenkään järjestyksessäkään.

P.s. Tänään on ensimmäinen saksan kokeeni ikinä!

2 kommenttia:

  1. Haha mullakin suosikkeja on joku puoli miljoonaa :D Mut kiitos näiden muutaman suosikin jakamisesta, joululauluja ei voi kuunnella liikaa tähän aikaan vuodesta ^^

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaankaan voi kuunnella! Välillä koitan itseäni hiukan hillitä ja kuunnella jotain muuta, mutta aika heikolla menestyksellä. :D

      Poista