maanantai 3. joulukuuta 2018

Joulukuun kolmas päivä: joulukuun ämpärilista




Tänään, joulukuun kolmantena päivänä alkaa joulukuun ensimmäinen kokonainen viikko. Tänään on siis hyvä päivä kertoa, mitä asioita toivon ja suunnittelen tekeväni joulukuun aikana. Eli, tänään saatte tutustua minun joulukuun ämpärilistaani. Aiemman, kesän ämpärilistani voi lukea tästä.


Joulukuun 2018 ämpärilista

Joulukuussa haluan...

… tehdä joulukortteja. Olen itse asiassa jo aloittanut. Vielä on aika paljon tehtävää, mutta nautin askartelusta ihan todenteolla.

… kokeilla uutta reseptiä. Yllättäen tämä on taas listallani. Ostin joskus syksyllä aivan ihanan joululeivontakirjan, josta löytyy vaikka mitä ihania reseptejä. Tulen varmasti koettamaan ainakin jotain niistä.

… polttaa kynttilöitä. Kynttilät ovat jotenkin rauhoittavia ja maailman helpoin tapa luoda tunnelmaa. Ihastuin pari vuotta sitten tuoksukynttilöihin ja olen ostanut niitä harkitusti juuri sopivia tuoksuja.

... kirjan loppuun kirjoittaminen. Tästä puhuin jo eilen. Haluan todella saada ensimmäisen version valmiiksi vielä ennen joulua. Se vaatii vähän työtä, mutta on varmasti tehtävissä.

... pitää leffaillan. Pidän leffailtoja aina silloin tällöin muutenkin pienellä mittakaavalla, eli käytännössä vain katson elokuvan. Haluan kuitenkin pitää "kunnollisen" leffaillan naposteltavineen päivineen mielellään seuran kera.

... katsella joulumainoksia. Rakastan joulumainoksia. Ne ovat ihanan mukaansatempaavia, pehmeitä, kauniita ja sadunomaisia. Ainakin ne parhaat. Jostain syystä pidän varsinkin Coca-Colan, Sainsburyn ja John Lewisin joulumainoksista.

... olla päivän ilman puhelinta. Huomaan liian usein jääväni kiinni puhelimeen, Instagramiin, Facebookiin tai netin selailuun. Haluaisin pitää joulukuussa ainakin yhden sellaisen päivän, jolloin en koske puhelimeen. Se voi olla vaikeaa, mutta yritän parhaani.


Minulla on luultavasti jonkin verran muitakin asioita, joita haluan tehdä, mutta nämä ovat ne tärkeimmät.

Mitä teidän joulukuun ämpärilistallanne on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti