perjantai 7. joulukuuta 2018

Joulukuun seitsemäs päivä: Joulukortteja!Tänä vuonna pistin taas joulukorttipajan pystyyn. Näitä en ole vielä lähettänyt, joten tuntuu höpsöltä julkaista tätä postausta, mutta menköön.

Olen aika monena vuonna tehnyt joulukortteja itse. En yleensä halua ostaa niitä valmiina, koska tykkään askarrella ja itsetehdyissä joulukorteissa on aina jotain suloista. Tänä vuonna levitin korttimateriaalit pitkin keittiön pöytää (ainoa tarkoitukseen sopiva pöytä tässä kämpässä). Kaikki leikkaukset eivät menneet aivan niin siististi kuin olisin toivonut, mutta lopputuloksissa se ei hirveästi haitannut.Olen vähän hurahtanut viime aikoina vesiväreihin, joten tuntui luontevalta hyödyntää niitä myös joulukorteissa. En ole erityisen hyvä käyttämään vesivärejä, mutta tällainen liukuvärimaalaustekniikka (tai miksi ikinä sitä kuuluu kutsua) on oikeasti sen verran helppo toteuttaa, että uskalsin koettaa onneani. Olen melko tyytyväinen lopputulokseen.

Olen myös piirrellyt nyt marraskuun lopun ja joulukuun alun aikana paljon lumihiutaleita, koska valitsin ne bullet journalini joulukuun teemaksi. Osa hiutaleista on hyvin erikoisia ja epämääräisiä, mutta koska hiutaleiden kuuluukin kaikkien olla erilaisia ja ainutlaatuisia, ei minuakaan oikeastaan kauheasti haittaa se, että ne eivät ole täydellisiä.Oletteko te tehneet joulukortteja tänä vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti