sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Huhtikuu puhelimen läpi

Toukokuu on jo melkein puolivälissä, mutta koska huomasin, että minulla on jonkin verran kivoja kuvia huhtikuulta, voisi olla hauska tehdä pieni katsaus elämääni viime kuussa. Eli tässä on Kielihäirikkö-blogin ensimmäinen "__kuu puhelimen läpi".


1. Aloitin joskus maalis-huhtikuussa palapelin tekemisen. Vielä ei ihan ole valmista, mutta en ole koskaan itsekseni päässyt yhtä pitkälle.
2. Rakastuin taas leskenlehtiin, ja kehitin oman teorian sille, miksi leskenlehtiä kutsutaan leskenlehdiksi. (Koska lehdet jäävät tavallaan leskiksi, koska kukat kuolevat ensin.)
3. Eräänä aamuna, kun olin lähdössä töihin, oli todella kaunista. Myöhästyin ensimmäisestä bussista, johon minun oli tarkoitus mennä, koska jäin kuvaamaan.
4. Rakastan Turun taloja.


1. Päivitin työpaikan IG-tarinaa alkukuusta viikon. Jaoin koko seuraajakunnan tietoon myös mielenkiintoisen näppisjärjestelmäni. Koneen oma näppäimistö on oikukas ja toimii, kun sitä huvittaa, enkä ole (vielä) saanut toimivaa konetta.
2. Äänioikeus tuli luonnollisesti hyödynnettyä.
3. Olen päässyt töissä mukaan myös suunnittelemaan mainoskampanjoita.
4. Muutaman päivän oli niin ihana ilma, että vierailin läheisessä metsässä melko ahkerasti.


1. Pääsiäinen, adoptioserkut ja kevään ekat grilliruuat.
2. Narsissit ovat aina varma kevään merkki.
3. Ihailin useampana iltana auringonlaskua ikkunasta, sillä auringon oranssit, keltaiset ja punaiset säteet soljuivat ihanasti puiden lomasta. Koko kämppä tuntui välillä värjääntyvän.
4. Auringonnousut eivät kalvenneet -laskuille tippaakaan. Menen pienen metsikön läpi usein aamulla bussipysäkille, ja näky on toisinaan lähes henkeäsalpaava.

Huhtikuussa avattiin toki myös ulkotreeni- ja ulkopelikaudet ja juhlittiin vappua.


Miten teidän keväänne on mennyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti