maanantai 8. lokakuuta 2018

Kesän 2018 ämpärilistan purku

Lokakuu on aluillaan, joten kesä on isosti ohi. Loppu. Päättynyt. Siksi onkin hyvä hetki nyt viimeistään purkaa kesän ämpärilista. Mitä siis kesällä oikeastaan tein ja mitä jäi tekemättä. Kuvituksena kuvia kesältä.

Kesän 2018 ämpärilista

Tänä kesänä halusin...

... käydä huvipuistossa. Tämä ei toteutunut. Loppujen lopuksi kenelläkään ei vain ollut aikaa, varaa tai kiinnostusta lähteä kanssani huvipuistoon. Vaikka käynkin monissa paikoissa yksin ilman mitään ongelmia, huvipuistoon en lähtisi ilman seuraa.

... lukea ainakin 8 kirjaa. Luin oikeasti ehkä yhden tai kaksi kirjaa. Päädyin aloittamaan lähes joka viikko jonkin uuden kirjan, enkä tullut lukeneeksi melkein mitään niistä loppuun. Turhauttavaa. Keskittymiskykyni on kadonnut.




... valmistua (ja ehkä juhliakin sitä jotenkin). Kyllä! Kuten aiemmin olen maininnut, valmistuin toukokuun lopulla. Pidimme pienet valmistujaiset läheisimmille sukulaisille heinäkuun alussa. Valmistujaiset olivat veljeni kanssa yhteiset, sillä hän sai paperinsa muutaman viikon minun jälkeeni.

... saada työpaikan, jos ei kesäksi, niin syksyksi. Vielä ei ole napannut. Olen kyllä hakenut ja käynyt jopa haastatteluissa, mutta oikea työpaikka odottaa vielä jossakin.

... käydä Yyterissä. Kävin kolme kertaa! Tämä vuosi oli siitä harvinainen, etten käynyt kertaakaan yksin. Kaksi kertaa olin kavereideni kanssa ja kolmannen kerran äitini kanssa. Rakastan merta! Vielä enemmän kuin Yyteriä, kulutin Naantalin Nunnalahden uimarantaa. Kuuma kesä mahdollisti sen, että uimassa oli kivaakin kivampi käydä.




... käydä Kallossa. Jostain kumman syystä ei tullut mentyä Kalloon. En tiedä, johtuiko se siitä, etten ehtinyt nähdä kavereita Porissa kovin paljoa, vai jostain ihan muusta, mutta Kallossa en käynyt. Ehkä tämä toteutuu vielä syksyn aikana.

... kirjoittaa enemmän. En oikeastaan juurikaan kirjoittanut enempää, koska en osaa ajatella parin sivun kirjoittamista kovin suurena saavutuksena, mutta valmistaudun ensi kuun NaNoWriMoa (National Novel Writing Month) varten, eli ehkä se lasketaan?

... aloittaa YouTube-kanavan. No, tietäisitte jos tämä olisi jo toteutunut. En ole ajatusta kuitenkaan vielä hylännyt! Aivan varmasti tämän jossain kohtaa toteutan. Kesällä jo yritin, mutta se ei vain ottanut kunnolla tulta alleen.

... treenata paljon. Noooo. Mikä lasketaan paljoksi?



... korjauttaa pyörän ja alkaa taas pyöräillä. Pyörä korjattu! Ja siihen nähden, etten pyöräillyt kahteen vuoteen lainkaan, pyöräilin paljon. Todellisuudessa se oli kuitenkin edelleen aika vähän.

... pelata frisbeegolfia. Iris ja Inari ovat minun vakikavereitani frisbeegolf-radalla, mutta tänä kesänä emme käyneet! Frisbeegolf kelpaa onneksi myös syys- ja talviharrastukseksi.

... käydä pääkaupunkiseudulla. Matkasin pääkaupunkiseudulle pelireissujen lisäksi kaikkiaan kolme kertaa. Kaksi kertaa työhaastattelujen vuoksi ja kerran ihan vain viikonlopuksi. Kävin erään kerran myös Barbie-näyttelyssä Kansallismuseossa ja täytyy sanoa, että kokemus oli mahtava. En vieläkään tiedä, haluaisinko asua Helsingissä tai lähikunnissa, mutta ainakin vierailukohteeksi meidän pääkaupunkimme sopii.



... käydä piknikillä. Sen yhden kerran jälkeen, en tullut lähteneeksi piknikille. Kävin rannalla kyllä muistaakseni kerran eväiden kanssa, joten ehkä sen voi laskea?

... kokeilla uutta reseptiä. Rehellisesti sanottuna en muista kokeilinko uutta reseptiä. Ainakaan mitään ruokaa. Dumle-keksejä leivoin ja voin kertoa, että ne olivat herkullisia.

... syödä mansikoita. Kyllä vain. Totta kai. Mansikoita ei voi välttää kesäisin. Nam!

... siivota kaapit. No, siivosin vaatehuoneen. Kaappeihin en kuitenkaan koskenut. En vain jaksanut.

Mikä oli parasta sinun kesässäsi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti